top of page

Ving Tsun Live Stream

Bijgewerkt op: 2 nov. 2020

Helaas heeft de regering besloten om alle sportclubs en sportscholen te sluiten om zo het verspreiding van het virus zo laag mogelijk te houden. Dit is jammer, maar wel begrijpelijk. Wij hebben er alles aan gedaan om de lessen zoveel mogelijk online door te laten gaan. Via een life stream kunnen de leden inloggen en contact met elkaar maken op de training. Daarnaast hebben we video’s over stretch-, ademhaling- en fitoefeningen op youtubechannel geplaatst.

Een vaste groep leden heeft steeds trouw meegedaan aan deze trainingen en zo hun kennis en conditie op peil gehouden. Andere leden hebben de lessen teruggekeken die tijdens de life-stream niet in de gelegenheid waren om de training bij te wonen.

De trainingen worden gehost door Cheraine Paulsen, die alles draaiende houdt. Meestal starten we met een korte warming-up geleid door Darryl ketelaar, die met leuke oefeningen die je thuis makkelijk kunt doen, voor afwisseling zorgt en onze conditie op peil houdt. Gevolgd door een technische training o.l.v. James ter Beek, die de ‘Siu Nim Tau’, de 1e Ving Tsun vorm, met ons traint en in detail uitlegt. Ter afsluiting geef ikzelf training en uitleg over stand, structuur, trappen, stoten, vormen en de mindset in Ving Tsun.

De feedback van de deelnemers was erg positief. Dat doet ons goed! Zo hebben we in de huidige situatie van de nood een deugd gemaakt en gezorgd voor kennis en training. Hopelijk hebben de leden daarnaast ook zelf nog hun Ving Tsun vorm en technieken bijgehouden.

De online-trainingen zijn op dit moment nog éénmaal per week, dinsdags om 20.00 uur, omdat de deelnemers er graag nog even verder gebruik van willen maken. Wil je ook deelnemen? Dat kan op dit moment nog steeds en de link wordt op dinsdagsochtends verstuurd via WhatsApp.


299 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page