top of page
KIDSTRAINING

Ben je tussen de 6 en 16 jaar oud, en wil je graag kennismaken met Kung Fu? Dan ben je van harte welkom om te komen trainen in onze jeugdtrainingen! Je leert hoe je jezelf kan verdedigen in een gevecht, maar ook hoe je om moet gaan met jouw gevoel en die van een ander. Wanneer je dit in de vingers krijgt, zal je merken dat je steeds zelfverzekerder wordt.

kids kung fu

Er zijn in de jeugdklasse drie certificaten te verdienen: 

Aspirant

Pupil

Junior

Beginnende jeugdbeoefenaar  (1e certificaat)

Basisniveau jeugdbeoefenaar  (2e certificaat)

Ervaren jeugdbeoefenaar        (3e certificaat)

Tegen het einde van het seizoen (juni/juli) worden tijdens een speciale les de certificaten uitgereikt. Ouders zijn daarbij van harte welkom om te komen kijken!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Elke les begint met een warming-up, gevolgd door solo en partner-oefeningen. De laatste tien minuten besteden we aan vrije sparring.

Trainen moet natuurlijk behalve leerzaam, ook leuk zijn. Het is de bedoeling dat je je tijdens de les even lekker uit kan leven, maar het is ook belangrijk dat je jezelf kan beheersen wanneer dit nodig is.

 

Wanneer het tijd is om naar een groep hoger te gaan, doen we dit altijd in overleg met jou en je ouders. En uiteraard onder goede begeleiding van de trainers. Er zijn drie jeugdgroepen, ingedeeld op leeftijdsniveau. Check hiervoor het lesrooster van de school.

bottom of page