top of page

UVTKFS Event 2019

Bijgewerkt op: 2 nov. 2020

Sportoutfits zijn gestreken, lijnen met tape zijn op de grond afgeplakt, banners zijn uitgerold en opgehangen, alles staat klaar voor de grote dag. Gewapend met een draaiboek in zijn hand ziet de hoofdtrainer Gert-Jan Ketelaar de studenten van o.a Haarlem, Leiden en Hilversum binnenkomen. De sfeer voelt goed, gezellig en knus aan. Iedereen begroet elkaar als of ze familie zijn die ze al een tijd niet hebben gezien.


De workshops starten, de eerste wordt door James ter Beek en Cheraine Paulsen geleid. Omgaan met kracht, een sterke tegenstander en gebruik maken van lijnen.

Darryl leidt de twee de workshop Spar-mentaliteit. Welke mindset is goed voor sparring, met welke intensiteit spar je en hoe train je sparring?


Gert-Jan sloot de dag af met de derde workshop Lichaamswapens, hoe kan je een deel van je lichaam (die het meest dichtbij je tegenstander is) effectief inzetten. Bijvoorbeeld je elleboog effectief inzetten, je schouder of een schop naar het scheenbeen.


Reactie van het event waren erg positief. Zo zei een student: "Alles wat ik vandaag heb geleerd is gelijk toepasbaar" en ook: "Ook al ben ik redelijk nieuw in Ving Tsun en ik niet alles snel kan meedoen, kon ik wel over de schutting kijken wat ik allemaal nog kan leren!"154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page