Privétraining

Wil je graag als ervaren leerling je skills verbeteren, of als beginner een sterke start maken met Ving Tsun? Dan is het ook mogelijk om één of meerdere intensieve privétrainingen te volgen. Het voordeel van een privétraining is dat het programma volledig kan worden aangepast aan jouw individuele behoefte. Hierdoor zal jouw structuur, controle en techniek in korte tijd worden verbeterd.

Ving Tsun training is een zeer persoonlijke leerweg. Voor sommige beoefenaren is bijvoorbeeld het "voetenwerk" een facet waarbij de ontwikkeling die moeizaam verloopt, of is er meer behoefte aan theoretische achtergrondinformatie. Ook wanneer je trainen in groepsverband iets te spannend vindt, of tijdens de reguliere trainingen niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn, zouden privétrainingen een geschikte keuze kunnen zijn voor jou. Bovendien mogen privéstudenten onbeperkt deelnemen aan de groepstrainingen.

Wanneer je geïnteresseerd bent in de privétrainingen kan je vrijblijvend contact opnemen over de kosten en mogelijkheden. Je kan dit doen via het contactformulier op de website, of via de contactgegevens van de school van jouw keuze, dit vindt je terug onder het kopje "Scholen".

Hopelijk tot snel!