Bedrijfstraining

Een aantal trainers van de United Ving Tsun Kung Fu Society zijn opgeleid om bedrijfs- trainingen te verzorgen. Trainers van de UVTKFS verzorgen ondermeer trainingen bij de Koninklijke Landelijke Politie Dienst (KLPD), maar ook in het onderwijs en andere sectoren.

Het trainingsprogramma wordt in overleg aangepast aan de mogelijkheden en specifieke wens van de organisatie. Het kan daarbij om verschillende doelen gaan, naast het leren van Ving Tsun Kung Fu, kunnen er ook thema’s gerelateerd aan persoonlijke doelen of die van de organisatie worden gekozen. In het tweede geval wordt dan het leren van Kung Fu niet als doel gesteld, maar dienen de oefeningen meer als ‘een voertuig’ om ervaringen en nieuwe inzichten op te doen. Hierbij kan gedacht worden aan onderwerpen als samenwerken, verandering, leiderschap, conflicthantering en omgaan met spanning. Er wordt ruimte voor discussie gegeven en er worden ook zaken aangepakt, zeer serieus maar ook met ontspanning. Van daaruit kan er weer nieuwe energie ontstaan om er weer ‘tegenaan te kunnen’. Mensen laten per definitie meer van zichzelf zien in een training waarbij iets ‘gedaan’ wordt dan bij sessies waarbij het alleen om ‘praten’ gaat.

Een combinatie van een aantal Ving Tsun sessies met individuele coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Bij loopbaanadviesbureau Emergo helpt Gert-Jan Ketelaar als coach mensen hun kracht te ontdekken en/of deze verder te ontwikkelen.

Kalligrafie written by Wong Shun Leung: "Ving Tsun Kung Fu, by Wong Shun Leung."

Meer informatie?
Klik hier voor het contactformulier of bel voor
een afspraak 06 2826 5022.